Ott a pénz

Itt a pont

Itt a pont

Orbán Viktor dörzsöli a tenyerét

2014. december 19. - dmyptr

Orbán Viktor megint dörzsölheti a tenyerét otthon a mai tüntetés után. Egy újabb céltalan és mindenféle vezetés nélküli tömeg vonult a József nádor tértől a Parlamentig. Jelzésértékű, hogy a dulakodás első sorában egy 81(!) éves ember volt. Magyarország jövőjéért csak a nyugdíjas osztály érez felelősséget. És Orbán Viktor pontosan tudja ezt. Pontosan tudja, hogy mikor kell meghozni az olyan intézkedéseket, amelyek tüntetést válthatnak ki, mert pontosan tudja, hogy Magyarországon jelenleg ellenzéki tömeg van, de az ellenzéknek nincs vezetője, ezáltal gyakorlatilag a tömeg teljesen súlytalan, pontosan tisztában van vele, hogy nem képes az ellenzék megszólítani a fiatalokat, nem tudja őket utcára vinni, az idősebb korosztály meg-bármit csinál- nem fog forradalmat kirobbantani. Egyszerűen a fiatalokat nem érdekli a politika, nincsenek tisztában azzal, hogy mi lesz velük a mostani intézkedéseknek hála, nem nyomják az arcukba, nem használnak ki minden esélyt arra az ellenzék, hogy tájékoztassa őket. Márpedig utcán csak fiatalokkal lehet győzni és az utcák nem lesznek már sokáig hangosak; Orbán januártól elkezdi a mérsékelt programját, a nyugdíjasok elfáradnak és visszahúzódnak a házukba onnan nézve Magyarország teljes átalakítását. Orbán Viktor Közép-Európa egyik legzseniálisabb politikusa; ezt a kormányt csak a belső ellentétek szedhetik szét és Magyarország óriási vesztére, amíg Orbán ott van ez nem fog megtörténni.

2014.12.06..

A bejegyzés trackback címe:

https://ittapont.blog.hu/api/trackback/id/tr106998229

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.12.19. 17:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hochsteehr 2014.12.20. 18:35:18

"Orbán Viktor Közép-Európa egyik legzseniálisabb politikusa", ami pedig fontos a magyar nemzetnek.

trendo+ 2014.12.22. 12:03:15

Ami meglehetősen nagy szégyen Közép-Európa számára :)))

De hát minden népnek olyan vezére van, amilyet megérdemel! Jó volt ide Horthy, Szálasi, Rákosi, Kádár, most meg jó az Orbán. Felkészül: Lázár, Rogán

pharmacyil 2014.12.26. 23:08:10

Óh, kedves trendo+
Orbán Viktor a 20-21. század egyik legnagyobb formátumú politikusa. Minden erejével a magyarság fennmaradásáért küzd!
Elég furcsa történelmi ismeretekkel rendelkezik. Szálasit Hitler és Veesenmayer segítette hatalomba, Rákosi elvtárs, Kádár elvtárs pedig Sztálin, majd Hruscsov bábjaként került hatalomra. Ön hozzászólása alapján nagyon demokratikus embernek gondolom. Vajon a nyugat, miért engedte át Jaltában Magyarországot a Szovjetuniónak, miért nem küldte az usa 1956-ban a beígért segítséget, nem a nyugat sztárolta a most megbélyegzett Kádár Jánost. Egyiket sem választotta a nép, hanem az Ön barátai ültették a nyakunkba. Ami pedig vitéz nagybányai Horthy Miklós illeti, elévülhetetlen érdemei voltak a trianoni arculcsapást követő ország újraépítésben. Nem ő kérte Magyarország 1944. esztendei német megszállását.
Esetleg kifejthetné, mi történt Kádár és Orbán között, mert emlékezetem szerint - ha csak 1989-től vesszük, volt Antal, Horn, Medgyessy, gyurcsányi, bajnai... Őket sajnos megválasztották, de jó vezérek voltak? Esetleg ez az időszak kiesett az Ön életéből?
süti beállítások módosítása